DeDekenwasserij.nl wil iedereen graag de kans bieden om dekens bij haar te laten wassen alleen kunnen wij niet in heel Nederland één of twee dekens ophalen om te wassen. Voor de noordelijke provincies zijn we ooit begonnen met de gratis haal & breng service dus tot de denkbeeldige lijn ter hoogte van Zwolle blijven we dat gewoon doen. Voor grote partijen is er natuurlijk altijd een oplossing te vinden hoe we het zouden kunnen regelen maar voor de kleinere partijen tot 10 dekens zijn we aangewezen op transporteurs als PostNL/DPD/DHL etc.

Mocht je een deken willen wassen bij ons en je ‘onder Zwolle’ woont is het handig om je dekens via het onderstaande formulier aan te melden. Wij weten dan dat er wat aankomt en ook wat er mee moet gebeuren. Jij zorgt  dat de dekens bij ons aankomen via een transporteur. Voorlopig kunnen we helaas nog niet de service bieden dat dit gratis is maar zodra dat dat mogelijk is zullen we dat zeker gaan regelen. Als de deken bij ons aankomt zullen we deze, wassen volgens de juiste programma’s, na het drogen krijgen ze nog de handmatige nabehandeling om de laatste haren er af te halen en dingen als het klittenband weer haar vrij te krijgen. Indien gewenst & noodzakelijk worden de dekens daarna gerepareerd en worden ze ingepakt.
Dan weten we wat de totale kosten zijn en zullen we jou de factuur sturen, is de totale factuur boven de €75,- dan rekenen wij geen verzendkosten. Wanneer jij de factuur betaald hebt sturen we de dekens naar je terug via DPD of PostNL.

  Bedrijf:

  *Contactpersoon:

  *Adres:

  *Postcode en Woonplaats:

  *E-mail:

  *Telefoonnummer:

  Ik woon in Friesland/Groningen/Drenthe neem contact met mij op om de dekens gratis op te halen

          
  Ik heb:

  Te wassen
  winterdekens om te laten wassen
  zomer-/fleece-/ zweet-/ vliegendekens om te laten wassen
  sjabrakken om te laten wassen
  sets bandages, peesbeschermers om te laten wassen
  sets transportbeschermers om te laten wassen

  Speciale wensen wassen dekens
  waterdichtbehandelingbucas / horseware behandeling (wij rekenen hier geen additionele kosten voor)

  Inpakmethode
  Opgevouwen in plasticOpgerold in krimpfolieAlleen opvouwen, geen verpakking noodzakelijk

  Reparties
  Reparatie niet nodigRepareren wat nodig isRepareren wat nodig is vooraf wel een prijsopgave

  Opmerkingen
  Hieronder kunnen opmerkingen, welke dekens waterdicht moeten (als ze niet allemaal waterdicht moeten), wat er gerepareerd moet worden etc etc.

  Kortingscoupon code: